Drinkwatersysteem voor uw HORECA: 7 dingen om te overwegen

Drinkwatersysteem voor uw HORECA: 7 dingen die u moet overwegen voordat u in een systeem investeert

Drinkwatersysteem voor uw HORECA | Aqua Pro


Als bedrijfseigenaar of exploitant van een HORECA zaak is de levering van drinkwater van hoge kwaliteit aan uw werknemers en klanten een essentieel aspect van uw bedrijf.

De huidige markt heeft verschillende oplossingen die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen, van waterkoelers tot drinkwatersystemen.

Met zoveel beschikbare opties kan het moeilijk zijn om te weten waar je op moet letten voordat je investeert in een drinkwatersysteem.

Hier zijn zeven dingen die je in overweging moet nemen bij het investeren in een drinkwatersysteem voor je HORECA zaak.Waterkwaliteit van drinkwatersysteem

Het belangrijkste doel van een drinkwatersysteem is om veilig en schoon water te leveren aan je werknemers en klanten.

Voordat je in een systeem investeert, moet je ervoor zorgen dat het aan de vereiste plaatselijke normen voldoet en periodiek wordt getest om de kwaliteit te garanderen.

Waterhoeveelheid

Het aantal mensen dat het drinkwatersysteem zal gebruiken, moet bepalen hoeveel water het systeem kan produceren.

Een betrouwbaar drinkwatersysteem moet kunnen voorzien in de hydratatiebehoeften van alle klanten en werknemers van je HORECA.


Hydrateer uw HORECA: belangrijke factoren om te overwegen voordat u investeert in een drinkwatersysteem

Bent u een HORECA zaak en wilt u een vleugje luxe en milieuvriendelijkheid toevoegen aan de ervaring van uw klanten? Voordat u in een drinkwatersysteem investeert, moet u factoren overwegen zoals de capaciteit van het systeem, functies zoals de optie voor bruisend water, onderhoudskosten en installatievereisten. Neem een weloverwogen beslissing en bied je klanten verfrissend water van hoge kwaliteit terwijl je je ecologische voetafdruk verkleint.

De filtratietechnologie

Drinkwatersystemen maken gebruik van verschillende technologieën zoals actieve kool, omgekeerde osmose, keramische filtratie of zelfs ultraviolet licht om het water te reinigen en te zuiveren.

Zorg ervoor dat de filtratietechnologie die wordt gebruikt in het systeem voldoet aan lokale en internationale normen.

Installatie- en onderhoudskosten van drinkwatersystemen

Voordat je in een drinkwatersysteem investeert, moet je rekening houden met factoren als installatie- en onderhoudskosten.

Sommige systemen vereisen een uitgebreide installatie en onderhoud, wat misschien niet praktisch of kosteneffectief is voor jouw HORECA zaak.

Milieueffecten van het drinkwatersysteem

Steeds meer klanten zijn op zoek naar merken die milieuvriendelijk werken.

Een drinkwatersysteem dat een zero-waste cafetaria of restaurant zonder plastic waterflessen voor eenmalig gebruik promoot, kan waarde toevoegen aan je duurzaamheidsplan.

Grootte en ruimte van drinkwatersysteem

De grootte van het drinkwatersysteem moet passen bij de beschikbare ruimte in je HORECA zaak.

Houd rekening met factoren als esthetiek, toegankelijkheid en de plaatsing van het systeem in de HORECA zaak.

Aanpassing

Overweeg of het drinkwatersysteem wordt geleverd met aanpassingsopties zoals waterflessen met een merknaam, waterrecepten en temperatuuropties.

Dergelijke aanpassingen geven je HORECA zaak een persoonlijk tintje en verhogen de klanttevredenheid.

Investeren in een drinkwatersysteem voor je HORECA zaak is een belangrijke beslissing die waarde kan toevoegen aan je bedrijf.

Houd rekening met de waterkwaliteit, de hoeveelheid, de filtratietechnologie, de installatie- en onderhoudskosten, de gevolgen voor het milieu, de grootte, de ruimte en de aanpassingsopties bij het kiezen van het juiste drinkwatersysteem om een kosteneffectieve en efficiënte keuze te maken.

  • Zorg voor waterkwaliteit en -hoeveelheid
  • Overweeg filtratietechnologie
  • Kijk naar installatie- en onderhoudskosten
  • Houd rekening met milieu-impact en ruimte
  • Focus op aanpassingsopties
  • Kies een systeem dat aan uw behoeften voldoet
  • Neem een weloverwogen beslissing om waarde toe te voegen aan uw HORECA zaak.

Drinkwatersysteem voor uw HORECA: 7 dingen om te overwegen