Aqua Pro drinkwatersystemen: 5 groene innovaties

Aqua Pro drinkwatersystemen: 5 Milieuvriendelijke oplossingen voor HORECA zaken

Aqua Pro drinkwatersystemen : koel of bruisend water


In de wereld van HORECA (hotels, restaurants en cafés) is het belangrijk om altijd voorop te lopen als het gaat om het leveren van kwaliteitsdiensten.

Een van de belangrijkste zorgen van deze bedrijven is de kwaliteit van het water dat ze hun klanten bieden.

Aqua Pro drinkwatersystemen hebben hiervoor een revolutionaire oplossing geboden door milieuvriendelijke systemen te introduceren die schoon en gezond drinkwater bieden en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn.

Hier zijn vijf milieuvriendelijke oplossingen die Aqua Pro aan HORECA zaken te bieden heeft.Aqua Pro’s waterfiltratiesysteem

Het waterfiltratiesysteem van Aqua Pro is een filtratiesysteem van hoge kwaliteit dat tot 99% van de onzuiverheden uit het water kan verwijderen.

Dit filtratiesysteem maakt gebruik van een mix van verschillende filtratieprocessen, waaronder mechanische, chemische en biologische methoden, om ervoor te zorgen dat het water vrij is van verontreinigingen.

Dit systeem voorziet klanten van zuiver en gezond water en is tegelijkertijd milieuvriendelijk, omdat het het gebruik van plastic flessen vermindert.

Aqua Pro’s waterkoeler zonder flessen

De waterkoeler zonder flessen van Aqua Pro is een innovatieve oplossing die veilig en gezond water levert zonder het gebruik van plastic flessen.

Deze waterkoeler wordt rechtstreeks aangesloten op de waterleiding, zodat het water altijd vers en schoon is.

Deze waterkoeler is niet alleen zuinig, maar ook milieuverantwoord, omdat hij de hoeveelheid plastic afval van het weggooien van waterflessen vermindert.


Aqua Pro drinkwatersystemen: De milieuvriendelijke oplossing voor HORECA

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor drinkwater in je HORECA zaak? Aqua Pro drinkwatersystemen bieden milieuvriendelijke opties voor hotels, restaurants en cafés. Deze systemen geven prioriteit aan duurzaamheid door plastic afval aanzienlijk te verminderen en schoon en veilig drinkwater te bevorderen. Met Aqua Pro kunnen HORECA zaken hun klanten een verfrissende en milieubewuste drinkervaring bieden.

Aqua Pro’s omgekeerde osmose systeem

Het omgekeerde osmosesysteem van Aqua Pro is een geavanceerd waterfiltersysteem dat gezuiverd water garandeert.

Dit filtratieproces maakt gebruik van een reeks semi-permeabele membranen om alle onzuiverheden uit het water te filteren, zodat het water zuiver en gezond is.

Dit systeem is milieuverantwoord omdat het plastic flessen overbodig maakt en de ecologische voetafdruk vermindert doordat het transport van gebotteld water overbodig wordt.

Aqua Pro’s UV-desinfectiesysteem

Het UV-desinfectiesysteem van Aqua Pro is een innovatieve oplossing die ultraviolet licht gebruikt om bacteriën, virussen en andere micro-organismen uit het water te verwijderen.

Dit systeem is milieuvriendelijk, omdat er geen chemische ontsmettingsmiddelen nodig zijn, die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook voor de menselijke gezondheid.

Aqua Pro’s alkalisch mineralensysteem

Het alkalische mineralensysteem van Aqua Pro maakt gebruik van een natuurlijk proces om water te verrijken met essentiële mineralen zoals calcium, magnesium en kalium.

Dit proces zuivert niet alleen water, maar maakt het ook gezonder, omdat het de immuniteit verhoogt, de spijsvertering verbetert en een gezonde balans van lichaamsvloeistoffen bevordert.

Dit systeem vermindert de behoefte aan plastic flessen, draagt bij aan een duurzaam milieu en bevordert een gezonde levensstijl.

Kortom, Aqua Pro drinkwatersystemen zijn een innovatieve oplossing voor HORECA zaken.

Deze systemen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar voorzien bedrijven ook van zuiver, gezond water dat vrij is van verontreinigingen.

Met deze systemen kunnen HORECA zaken het gebruik van plastic flessen verminderen, geld besparen en milieuduurzaamheid bevorderen terwijl ze hun klanten ook kwaliteitsdiensten leveren.

Stap vandaag nog over op Aqua Pro in de wetenschap dat u uw steentje bijdraagt aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk met milieuvriendelijke oplossingen.

  • Maak een verantwoorde keuze voor uw bedrijf en het milieu
  • Voorzie uw klanten van zuiver en gezond drinkwater
  • Bespaar geld op de aankoop en verwijdering van gebotteld water
  • Verminder uw ecologische voetafdruk met milieuvriendelijke oplossingen
  • Kies voor Aqua Pro – de leider in milieuvriendelijke wateroplossingen voor HORECA zaken!

Aqua Pro drinkwatersystemen: 5 groene innovaties